Korkea-annoksinen influenssarokotus yli 60-vuotiaille – RokoteNyt

Korkea-annoksinen influenssarokotus yli 60-vuotiaille

Viime vuonna Suomeen tullut korkea-annoksinen influenssarokotus on suunniteltu iäkkäämmälle elimistölle, antamaan vahvennettua suojaa influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan. Korkea-annoksinen influenssarokotus on hyvä valinta yli 60-vuotiaalle, sillä yli 60-vuotiaat ovat alttiimpia influenssalle ja jälkitaudeille. Tämä rokotus sopiikin siis kaikille yli 60-vuotiaille ja se suositellaan ottamaan pikimmiten, sillä influenssakausi on jo täällä.

RokoteNyt Rokotebussi
Kuvassa RokoteNyt Rokotebussi

Mitä eroa korkea-annoksisessa influenssarokotuksessa on perinteiseen influenssarokotteeseen?

Korkea-annoksinen influenssarokote sisältää nelinkertaisen määrän vaikuttavaa ainetta, verrattuna perinteiseen influenssarokotukseen. Tässä rokotteessa A-ja B-kannat ovat samat, kuin perinteisessä influenssarokotuksessa. Vahvennetulla suojalla tavoitellaan myös tehokkaampaa jälkitautien ehkäisyä. Kun et sairastu influenssaan – et sairastu sen jälkitauteihin.

Influenssarokote on hyvä ottaa NYT!

Influenssa voi iäkkäämmässä väestössä olla jopa hengenvaarallinen ja sen takia rokotus olisi hyvä ottaa nyt. Meillä on saatavilla RokoteNytin Rokotebussista kattavasti kolme erilaista influenssavalmistetta.

Hinnasto: https://rokotenyt.fi/hinnasto/

Aikataulu: https://rokotenyt.fi/aikataulu/

Löysitkö tarvitsemasi tiedon sivuiltamme?

Kyllä En