Hinnasto – RokoteNyt

Hinnasto

Kauden 2023-2024 influenssarokotukset ovat täällä!

 

Merkitsemme kaikki rokotukset Omakantaan!

Tarjoamamme rokotusbussistamme kaikkia yleisimpiä rokotteita. Kaikkien ilmoitettujen rokotteiden hinnat ovat rokotuksen hintoja ja sisältävät kyseisen rokotteen hinnan ja siihen liittyvän neuvonnan, pistosmaksun, rokotekortin, digitaalisen muistutuspalvelun. Merkitsemme kaikki rokotustiedot Omakantaan, kantakirjausmaksu on 2,50€ per rokote. Rokottautuminen on ennaltaehkäisevää toimintaa, eikä se kuulu Kelan maksamiin korvauksiin.

“Prepaid-paketilla” ei ole palautusoikeutta. Pakettien voimassaoloaika 18 kk ostopäivästä ja lunastettava kuittia vastaan.

Rokote

Hinta

Punkkirokote eli TBE-rokote – aikuisille

Punkkirokote antaa suojaa punkkien levittämää puutiaisaivotulehdusta eli TBE-virusta vastaan. Tautia kutsutaan myös puutiaisaivokuumeeksi. Perusrokotesarja sisältää kolme rokotuskertaa. Hinta per rokotus.

Kysy pakettihintaa myyjiltämme!

55,00

Punkkirokote eli TBE-rokote – lapsille

Punkkirokote antaa suojaa punkkien levittämää puutiaisaivotulehdusta eli TBE-virusta vastaan. Tautia kutsutaan myös puutiaisaivokuumeeksi. Perusrokotesarja sisältää kolme rokotuskertaa. Hinta per rokotus.

Kysy pakettihintaa myyjiltämme!

50,00 €

Influenssarokotus 2023 - 2024

Influenssarokotus on tehokas tapa suojautua influenssaa vastaan. Se antaa suojaa joka talvi esiintyvältä ja muuttuvalta kausi-influenssalta sekä sen jälkitaudeilta. Rokote voidaan antaa yli 6 kk ikäisille.

39,50 €

Koronarokotus

Koronarokotuksen tehosteannos. Rokotuksen voi saada kaikki yli 12-vuotiaat, jotka ovat saaneet rokotuksen perussarjan kaksi ensimmäistä annosta. Yksityisiltä saatava koronarokotus on vain tehosterokote, eikä sillä voida aloittaa uutta koronarokotussarjaa. Puutteellinen perussarja (kaksi ensimmäistä rokotusannosta) tulee aina täydentää oman kunnan koronarokotuspisteellä.

toistaiseksi ei saatavilla

Influenssarokotus nenäsumutteena

Nenäsumutteena annettava influenssarokotus. Sopii 2-18 vuoden ikäisille lapsille ja nuorille. Rokotus auttaa suojaamaan rokotteen sisältämiltä neljältä viruskannalta sekä muilta niihin läheisesti liittyviltä viruskannoilta.

Saapuvat pian!

Tehostettu influenssarokotus (Yli 60-vuotiaille)

Korkea-annoksinen eli korkea-antigeeninen rokote, joka sisältää normaalia influenssarokotetta enemmän rokotteen vaikuttavia aineita. Sisältää nelinkertaisen määrän vaikuttavia aineita verrattuna tavalliseen influenssarokotteeseen. Rokote ei sisällä eläviä taudinaiheuttajia. Sopii vain yli 60-vuotiaille

80,00 €

Tetanus - Jäykkäkouristusrokotus

Rokote estää jäykkäkouristusta ja kurkkumätää, jotka molemmat ovat vakavia tauteja ja voivat johtaa kuolemaan. Rokote on ainoa varma suoja, sillä sairastettu tauti ei suojaa jäykkäkouristukselta eikä kurkkumädältä.

40,00 €

Pneumokokkirokote

Uusi 20-valenttinen pneumokokkirokote, joka korvaa vanhan 13-valenttisen rokotteen. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa muiden rokotteiden, kuten punkki- ja influenssarokotteen kanssa. Yksi annos antaa elinikäisen suojan.

135,00 €

Hepatiitti A- ja B- rokote – aikuisille

Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa muiden rokotteiden kanssa. Perusrokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta, joista toinen annos annetaan kuukauden päästä ensimmäisestä ja kolmas kuuden kuukauden kuluttua ensimmäisestä.

90,00 €

Hepatiitti A- ja B- rokote – lapsille

Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa muiden rokotteiden kanssa. Perusrokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta, joista toinen annos annetaan kuukauden päästä ensimmäisestä ja kolmas kuuden kuukauden kuluttua ensimmäisestä.

80,00 €

Kurkkumätä-, jäykkäkouristus- ja hinkuyskärokote

Rokote annetaan tehosteena 20 vuoden välein.

65,00 €

MPR-rokote eli tuhkarokko-, sikotauti- ja vihurirokkorokote

Rokotesuojaa tuhkarokolta, sikotaudilta ja vihurirokolta sekä niiden aiheuttamilta jälkitaudeilta, kuten keuhkokuumeelta ja aivokalvontulehdukselta.

65,00 €

Keltakuumerokotus

Keltakuume on hyttysen välityksellä leviävä vakava, akuutti virustauti, joka usein johtaa kuolemaan. Keltakuumetta esiintyy päiväntasaajan seuduilla Afrikassa (90 % tapauksista) sekä Etelä- ja Väli-Amerikassa.

95,00 €

Vyöruusurokote

Uusi tehokas vyöruusun (herpes zoster, HZ) ja postherpeettisenneuralgian (PHN) ehkäisyyn tarkoitettu rokote yli 50 -vuotta täyttäneille aikuisille ja 18 vuotta täyttäneille aikuisille, joilla on suurentunut vyöruusun riski. Perusrokotussarjaan kuuluu kaksi annosta eli aloitusannos ja 2 kk kuluttua annettava toinen annos. Hinta on per rokoteannos.

250,00 €

Lavantautirokotus

Lavantautirokotetta käytetään suojaamaan lavantaudilta. Rokote annetaan henkilöille, jotka matkustavat alueille joissa on suuri riski saada Salmonella typhi-bakteerin aiheuttama lavantautitartunta.

80,00 €

Yllä olevat hinnat ovat kokonaishintoja ja pidätämme oikeudet muutoksiin.

Merkitsemme kaikki rokotustiedot Omakantaan, kantakirjausmaksu on 2,50€ per rokote.

Suosittelemme seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa ja tilaamaan uutiskirjeemme!

RokoteNytin kautta on myös mahdollista hankkia kaikkit muut tärkeät rokotukset kätevästi esimerkiksi matkustamista varten. Matkailijoiden rokotuksia ovat muun muassa kolera-, polio-, japanin aivokuume-, lavantauti- ja keltakuumerokotukset. Mikäli olet kiinnostunut näistä rokotuksista, pyydämme sinua ystävällisesti varmistamaan kyseisen rokotteen saatavuuden etukäteen joko sähköpostitse info@rokotenyt.fi tai soittamalla 045 348 2992

Hyväksyttävät maksutavat: pankki- tai luottokortti tai käteinen

Löysitkö tarvitsemasi tiedon sivuiltamme?

Kyllä En
2023-2024 Influenssarokotukset ovat alkaneet