Tietoa meistä – RokoteNyt

Tietoa meistä

RokoteNyt on terveysalan yritys, joka tarjoaa asiakaslähtöistä rokotuspalvelua. Tarjoamme kaikki yleisimmät rokotteet kätevästi ja edullisesti aina ilman ajanvarausta. Toimintaperiaatteemme on lisätä ihmisten tietoisuutta kansallisen rokotusohjelman ulkopuolisista rokotteista sekä rokottautumisen hyödyistä ja näin tehdä rokottautumispäätöksestä helpompaa. Panostamme loistavaan asiakaspalveluun ja pidämme huolen rokotusohjelman loppuun saattamisesta. Rokottautuminen onnistuu kätevästi rokotebusseistamme, jotka liikkuvat lähellä sinua. Katso aikataulut tästä.

Meillä kokeneet sairaanhoitajat tai lääkäri opastavat ja neuvovat sinua rokottautumiseen liittyvissä kysymyksissä. Busseistamme saat kaikki yleisimmät rokotteet, kuten esimerkiksi TBE-punkki-, influenssa-, pneunomokokki-, hepatiitti AB- tai vyöruusurokotteen. Tutustu kaikkiin rokotebusseistamme tarjottaviin rokotteisiin ja hinnastoon.

Aleksi Tarkkonen – Vastaava lääkäri

Toimin RokoteNytin vastaavana lääkärinä ja vastaan sen lääketieteellisestä toiminnasta.  Minut voi löytää toisinaan myös käytännön kenttätyöstä rokotebusseistamme. Näiden tehtävieni ohessa toimin Meilahden sairaalassa erikoistuvana lääkärinä ja väitöskirjatutkijana. Nykyisiä työtehtäviä edeltävästi työskentelin vuosien ajan laaja-alaisesti kymmenien sairaaloiden päivystyspisteissä sekä terveyskeskuslääkärinä. Olen helposti lähestyttävä, hyvin tavoitettavissa ja vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin.

Janica Nyqvist – Tiimiesimies

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja tehnyt koko urani  töitä erilaisissa terveydenhuollon työpisteissä, kuten terveykeskuksessa, erikoissairaanhoidon poliklinikoilla ja päiväsairaaloissa sekä vuodeosastoilla. Vastaan RokoteNytillä tiimiesimiehen roolissa päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta.

Nicolas Wuolle – Partner

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja RokoteNytin hallituksen jäsen. Minulla on vahva kokemus myynnin-, markkinoinnin- ja asiakkuuksien parissa työskentelystä. Entisenä huippu-urheilijana tykkään tiimityöskentelystä ja sosiaalisena henkilönä nautin etenkin ihmisten parissa työskentelystä.

Otto Silventola – Partner

Olen koulutukseltani kauppatieteen maisteri ja toimin RokoteNytin hallituksen jäsenenä. Minulla on yli kymmenen vuoden yrittäjätausta eri toimialoilla työskentelystä.

Löysitkö tarvitsemasi tiedon sivuiltamme?

Kyllä En
2023-2024 Influenssarokotukset ovat alkaneet