Tietoa meistä – RokoteNyt

Tietoa meistä

RokoteNyt on terveysalan yritys, joka tarjoaa asiakaslähtöistä rokotuspalvelua. Tarjoamme kaikki yleisimmät rokotteet kätevästi ja edullisesti aina ilman ajanvarausta. Toimintaperiaatteemme on lisätä ihmisten tietoisuutta kansallisen rokotusohjelman ulkopuolisista rokotteista sekä rokottautumisen hyödyistä ja näin tehdä rokottautumispäätöksestä helpompaa. Panostamme loistavaan asiakaspalveluun ja pidämme huolen rokotusohjelman loppuun saattamisesta. Rokottautuminen onnistuu kätevästi rokotebussistamme, jotka liikkuvat lähellä sinua. Katso aikataulut tästä.

Meillä kokeneet sairaanhoitajat tai lääkäri opastavat ja neuvovat sinua rokottautumiseen liittyvissä kysymyksissä. Busseistamme saat kaikki yleisimmät rokotteet, kuten esimerkiksi punkkirokotteen, influenssarokotteen sekä pneunomokokki rokotteen. Tutustu kaikkiin rokotebussistamme tarjottaviin rokotteisiin.

Aleksi Tarkkonen – vastaava lääkäri

Toimin RokoteNytin vastaavana lääkärinä ja vastaan sen lääketieteellisestä toiminnasta.  Minut voi löytää toisinaan myös käytännön kenttätyöstä rokotebusseistamme. Näiden tehtävieni ohessa toimin Meilahden sairaalassa erikoistuvana lääkärinä ja väitöskirjatutkijana. Nykyisiä työtehtäviä edeltävästi työskentelin vuosien ajan laaja-alaisesti kymmenien sairaaloiden päivystyspisteissä sekä terveyskeskuslääkärinä. Olen helposti lähestyttävä, hyvin tavoitettavissa ja vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin.

Nicolas Wuolle – Partner

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja vastaa RokoteNytin operatiivisesta toiminnasta. Minulla on vahva kokemus myynnin-, markkinoinnin- ja asiakkuuksien parissa työskentelystä. Entisenä huippu-urheilijana tykkään tiimityöskentelystä ja sosiaalisena henkilönä nautin etenkin ihmisten parissa työskentelystä. Vastaan myös RokoteNytin myynnistä ja markkinoinnista.

Otto Silventola – Partner

Olen koulutukseltani kauppatieteen maisteri ja toimin RokoteNytin hallituksen puheenjohtajana. Minulla on yli kymmenen vuoden yrittäjätausta eri toimialoilla työskentelystä. RokoteNytissä vastaan operatiivisesta toiminnasta, yhteistyösuhteista sekä myynnistä ja markkinoinnista Nicolaksen ohella.

Löysitkö tarvitsemasi tiedon sivuiltamme?

Kyllä En